Reiseblogg fra Travellerspoint

New plan!

Noosa

sunny 27 °C

Da har jeg funnet ut hva jeg skal! :) Jeg brukte altsaa en time eller to i gaar paa aa finne det ut, hehe. Ringte masse hosteller oppover kysten her, for aa hoere om jeg kunne jobbe hos dem. Fikk nei hos de fleste, men saa plutselig fikk jeg et ja!! Jeg skal jobbe paa Magnetic Island, utenfor Townsville, som er gaaanske langt unna her. Saa foerste etappe opp dit har jeg i ettermiddag-natt, 17 timer (!!!) med buss.. Sykt! Da kommer jeg til Airlie Beach i morgen tidlig, er der en natt, og drar videre opp til Townsville, som sikkert er et par timer videre.

Er veldig fornoeyd med dette valget! Jeg skal jobbe 3 timer hver dag, og faar da gratis overnatting og et gratis maaltid hver dag :) Hoeres ikke det bra ut? :) Jeg blir der i 3-4 uker tenker jeg. Da hoerer dere fra meg naar jeg kommer dit!

Artig hvordan alt bare forandrer seg helt plutselig! :) Saann er det!

Thea.

Skrevet av Reise-Thea 15:51 Arkivert i Australia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Hei Thea! Ja, da har det ordnet seg med jobb og greier. Du ender jo opp kjempelangt nord! Så bilder derfra, ser jo utrolig fint ut der! Nasjonalpark og greier?
Jeg har vinterferie nå, er hos Joachim! Jee.. Koser mæh! Og PS, jeg skal kanskje til Oslo til neste år istedet. Da kan vi møtes en gang! To ganger? Tre?
Kos deg videre!

fra HelleDS

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint