Reiseblogg fra Travellerspoint

Working Class Hero

Magnetic Island

overcast 25 °C

Thea jobber!! Jippi. Min foerste dag som housekeeper her paa Bungalow Bay Koala Village var veldig bra! :) Kom hit seint i gaar kveld, fordi min kjaere buss var 5 timer forsinka!! Bussen min kraesja i Rockhampton, ingen stor skade skjedd tror jeg, saa vi var en stor gjeng som ikke gjorde annet enn aa henge paa bussholdeplassen i 5 timer... Kjipt! Er alltid veldig rart aa komme til et nytt sted paa kvelden, aner liksom ikke hvor man er! Hehe. Og vaakna til noe av det verste regnevaeret jeg har opplevd, det var skikkelig ille! Jeg hadde mitt foerste skift med Trudy, som er vaskesjefa, og hu viste meg alt som skal gjoeres. Saa jeg var med paa aa vaske jentebadet, alle doene og dusjene osv, og et par av de smaa hyttene rundt her. Rommene her er nemlig smaa bungalows, enten dorm-rooms, med mange senger, eller dobbeltrom. Saa vi ordner i stand dobbeltrommene, skifter paa sengene og saant, og vasker dormroomsa. Naa har jeg laert aa re opp en seng ordentlig, hotel-style, hihi. Litt artig! Saa det hoeres kanskje litt lite ut, hehe, men det er ganske hardt arbeid faktisk! Saa vi vasker ogsaa kjoekkenet og noen andre toaletter ogsaa. Det er bare Trudy, meg og en tysk fyr som heter Jens som gjoer dette! Hehe. Saa det er en del paa hver. Saa jeg skal da jobbe med dette her i 3-4 uker, og da faar jeg gratis overnatting og et gratis maaltid hver dag. Jobber tre timer paa morgenen, og saa hvis jeg vil jobbe litt mer, hjelpe Trudy med mer vasking, eller hjelpe til i restauranten paa kvelden, saa kan jeg gjoere det og tjene litt mer :) Saa hele greia er egentlig ganske perfekt! Liker meg veldig godt her!

Selve oeya er utrolig fin, det lille jeg har sett! Saa skal legge ut bilder saa fort det blir fint vaer :) Masse masse dyr her, fordi det er en liten dyrepark som hoerer til hostellet, saa det kommer nok masse bilder av det ogsaa! Bare i dag naar jeg jobba saa jeg en kenguru, saa soet! En kokaburra-fugl, masse andre papegoye-fulger, masse smaa firfisler, hehe, de er overalt! Og en kjempegiftig slange! Haha, Jens saa den ved guttedoen, og sa ifra til Trudy! Og naar hu saa den saa hu at det var en skikkelig giftig slange, saa vi fikk en av de som jobber i dyreparken til aa hente den inn! Det var visst mye mer action enn det som pleier aa skje paa et vaskeskift, hehe. Spennende her nede altsaa ;)

Det var litt for naa! Jeg har det kjempebra og liker meg godt her i mitt nye "hjem"! :)

Masse masse tanker fra meg til dere!

PS! Mamma og pappa: jeg har ganske daarlig dekning her, saa veit ikke om jeg faar sendt meldinger eller ringt!

Thea.

Skrevet av Reise-Thea 22:52 Arkivert i Australia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Åh jeg håper ikke den slangen dukker opp igjen da!! Så flott at du trives der, høres ut som en grei jobb dette her da Thea... Du får ansvar for sengene når du kommer hjem, greit!! he he:)Fint at du sa i fra om dekningen, vi har prøvd et par ganger... Alt bra på Tyristrand og omegn. Lengter etter våren...lei snø, har ikke hatt så mye snø her på mange år.. Hei så lenge og pass deg for slanger!!kjempeglad i deg:) klem mamma, pappa og Mina

fra Tove Brit

Thea ! :)
Så fint at du liker deg i den nye jobben ;) Høres ut som en veldig grei ordning! Når det gjelder slangen hadde jeg frika ut, er ingen stor fan! Håper tiden på Bungalow Bay Koala Village svarer til forventingene dine:)

STOR klem fra Stini <3

fra stineteken

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint