Reiseblogg fra Travellerspoint

Maggie Life

Magnetic Island

sunny 30 °C

For dere som ikke skjoenner greia, Maggie er en forkortelse for Magnetic Island, hehe. I Australia forkorter de ALT og setter paa -ie eller y eller o. Saa her paa Maggie har jeg det utrolig bra! :) Naa har jeg jobba her en uke allerede faktisk, tida har gaatt veldig fort. Jeg har mine tre timer med housekeeping hver dag, greit nok, og saa har jeg jobba to kvelder i restauranten! Da er jeg servitoer og tar all oppvaska, dvs. en drittjobb! Hehe. Men men, det gaar helt fint. Faar saa mye som 10 $ timen, 45 norske kroner, oi oi! Blir ikke akkurat rik, men det hjelper. Denne uka har jeg tjent 100 $ faktisk! Har jobba noen timer ekstra med vaskinga ogsaa. Og siden jeg bruker sinnsykt lite penger her, saa gaar jeg nesten i null med de faa dollarene jeg tjener :) kjekt! Bruker egentlig bare penger paa internett og naar jeg kjoeper inn til frokost og lunsj paa supermarkedet. Har ogsaa vaert saapass flink at jeg har jogga paa stranda to ganger denne uka! Og kommer til aa fortsette med det, for det er utrolig deilig der nede paa ettermiddagen! Saa dette er virkelig mine fornuftige uker altsaa :) Det har begynt aa bli veldig bra vaer her, saa det er jeg kjempeglad for! Var ganske kjipt naar det regna paa begynnelsen av uka. Var paa stranda i stad i et par timer, digg! Laa og duppa ute i havet, hehe. Kjempedeilig vann! Maa bade i en saann inngjerding da, for man kan ikke bade hvor som helst paa stranda. Det er haier, krokodiller, box jellyfish, en kjempefarlig manet osv. Saa jeg holder meg inne i inngjerdingen for aa si det saann, hehe.

Som sagt, jeg trives veldig godt her. Masse hyggelige folk, vi som jobber her en liten gjeng som henger sammen paa kveldene, spiser middag sammen osv. Saa det er koselig :) Tror nok at jeg kanskje blir her helt til 20.mars, som da blir 4 uker totalt. Det er saa kjekt aa spare alle disse pengene, og saa er det jo saa fint her :)

Blir bare en liten oppdatering i dag, kan legge ut litt bilder herfra etterhvert. De fleste har vel sett albumet paa facebook, men skal legge inn en samling bilder herfra her inne paa bloggen ogsaa :)

Savner dere masse alle sammen, og haaper alt staar bra til med alllle :) Hold ut i kulda, saa skal jeg ta med meg varmen hjem i mai! Er ikke saa veldig lenge til ;)

Thea.

Skrevet av Reise-Thea 23:58 Arkivert i Australia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Hei Thea
Moro å lese bloggen din, vi får avtale en prat på skype igjen, snx Pappa

fra Tor Gustav

Vi savner deg og Thea! Blir koselig å se deg igjen :) og jatakk, ta gjerne med deg fint vær tilbake!!

fra VildeRL

Hei Thea:)

Så bra du trives godt i maggie land ;) var bra du forklarte det med forkortelser for jeg skjønnte jo ikke hva maggie var:P hehe
så på bilder på face, ser ut som om du har det supert!
nå har det faktisk blitt litt mildere i Norge også, men ta gjerne med varmen tilbake:)
kos deg videre! klem Kristin

ps. selv om jeg ikke er den mest flittige til å kommentere her, så følger jeg med deg reisen likevel ;)

fra krb94

Savner deg masse masse :)

fra stineteken

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint