Reiseblogg fra Travellerspoint

I miss Maggie already

Airlie Beach

overcast 28 °C

Da har jeg dratt fra min kjaere kjaere Maggie, og har kommet meg ned til Airlie Beach igjen. Unnskyld for at jeg ikke har skrevet noe saerlig de siste ukene, men det har paa en maate bare skjedd det samme hver dag. Tiden min paa Bungalow Bay paa Magnetic Island har vaert det beste med hele turen min! Jeg klarer nesten ikke aa skjoenne at jeg ikke skal vaere der mer, fordi det har vaert saa fantastisk bra der. Jeg har blitt kjempeglad i alle folka og har hatt det utrolig morsomt med dem. Hadde en bbq for meg i gaar kveld, min siste kveld.. Buhu. Var veldig hyggelig, men veldig trist aa si hadet. Meeen, jeg har kommet paa en veldig smart ide, som gjoer at jeg er litt mindre trist enn jeg kunne vaert. Fordi. Jeg skal opp igjen til Townsville for aa fly ned til Sydney den 27. Jeg har hele tiden hatt lyst til aa feire bursdagen min paa seilturen min her i Whitsundays, men det er mer sannsynlig at vi tar seilturen om et par dager bare. Og da kom jeg paa at jeg kan jo bare dra opp igjen til Townsville litt foer, altsaa en dag eller to foer flyet mitt gaar, for aa feire bursdagen min med alle vennene mine paa Maggie!! :) Det er perfekt! Jeg prata med Sarah om det i dag tidlig, og nevnte det for Trudy naar vi sa hadet, men skal proeve aa holde det litt hemmelig. Hehe. Hadde vaert artig aa bare komme tilbake og overraske alle! Hihi. Jeg er ganske bestemt paa det naa, at jeg maa komme meg opp igjen foer, for jeg vil saa gjerne tilbake. Allerede, haha. Dro for noen timer siden. Det er noe spesielt med Maggie altsaa.

Saa naa er jeg i Airlie Beach, hadde en natt her paa vei opp til Maggie for en maaned siden, men naa skal jeg endelig faa tatt den kjente seilturen her, ut til alle de flotte stedene i Whitsunday Islands. Jeg skal moete Hanne og Kristina, to jenter fra Trondheim jeg dro ned med, og var paa surf camp med, her i morra. Og skal seile med de :) Koselig! Moette Anja igjen her om dagen ogsaa, for hun og Marlies, venninna, kom til Maggie! Skikkelig artig. Saa moeter jeg de igjen nede i Sydney, for de skal vaere med paa festivalen. Og da moeter jeg ogsaa Hannah og Gavyn igjen, hehe! Jippi. Har mye aa se frem til ogsaa, saa maa nesten komme meg over Maggie.. Men jeg maa bare tilbake paa bursdagen min, for det er det beste stedet jeg kunne feira dagen min her nede naa. Hehe.

Alt er fremdeles veldig bra, som dere kan lese, hehe. Naa skal jeg snart ut og spise litt tenker jeg, begynner aa bli sulten. Og saa maa jeg finne ut alt jeg skal sende hjem, for sekken ble ganske stappa naar jeg pakka den i gaar. Huff, var slit aa begynne aa pakke sekken igjen ass. Har liksom hatt den paa et sted i en maaned! Har vaert saa digg. Jaja, plustelig foelte jeg meg som en backpacker igjen. Hardt liv.

Okei, men dett var dett. Kommer sikkert en blogg fra seilturen om et par dager :) Haaper alle har det bra!! Savner dere, nordmenn!

Masse masse klemmer fra meg! :)

Thea.

Skrevet av Reise-Thea 23:43 Arkivert i Australia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

åå Thea! er så godt å høre alt er bra, hadde tenkt å skrive til deg idag siden det er så lenge siden du har oppdatert bloggen, men siden den var oppdatert registrerte jeg meg (noe seint) så jeg heller kunne skrive litt her! ;) Håper du får en eventyrlig seiltur også skal du vite at jeg savner deg og gleder meg masse til du kommer hjem! <3

fra idamarie

Hei vennen ! Moro at du kanskje får feira bursdagen på et sted du veit du kommer til å få en fin dag :) Veit du savner Maggie nå - men turen videre blir helt sikkert kjempebra! Veldig glad i deg, Thelo <3

fra stineteken

Lille venn! Ser på bildene dine at det begynner å bli mange bilder hvor du har en øl i hånden! :) Gleder meg til å ha en å skåle med når du kjem back! :) ps! de vennene dine fra Maggie ser veldig koselige ut altså:)

fra VildeRL

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint