Reiseblogg fra Travellerspoint

Norway on my mind..

Rotorua, NZ

overcast 20 °C

Thea befinner seg i Rotorua at the moment, ogsaa kalt "Rotten-Rua" fordi det lukter veldig ille her.. hehe. Jordoverflaten er veldig tynn her, en del vulkaner rundt her, og flere steder kommer det varm damp opp fra bakken.. Du kjoerer gjennom gatene her, og damp og roeyk kommer opp her og der rundt deg. Veldig merkelig. Men med denne dampen foelger lukten av sulfat, som saa og si er samme lukt som raatne egg. Jippi! Man blir vant til det etter en stund, men det er ganske ille. Hehe. Hadde noen fine dager med Kiwi Experience foer jeg kom hit, og her har jeg slappet av litt og sett meg rundt. Var paa Hobbiton Tour i dag! :) Veldig artig! Ble henta av en veldig hyggelig mann, bare meg paa bussen, saa vi skravla i vei hele veien opp til Matamata og ut til Hobbiton movie set :) Var ganske fint vaer, og the Shire saa veldig bra ut! Det er altsaa den lille landsbyen hvor hobbitene bor. Skikkelig flink guide som fortalte oss mange kule fun facts om Lord of the Rings. Skal definitivt se filmene paa nytt naar jeg kommer hjem! Merka at det er en stund siden sist, hehe. Ganske overveldene med maaten de bygde opp settet der og greier, hvor lang tid det tok og hvor mye penger som ble brukt. De begynte i 1999 (!!) og brukte ni mnd paa aa bygge landsbyen, og bare tre paa aa filme. Og saa har de fjerna det meste av det de bygde opp, saa det saa ikke helt likt ut som paa filmen. Men Peter Jackson ville at alt skulle gaa tilbake til hvordan det saa ut foer de filma, saann nesten i alle fall.

Har akkurat prata med Hanne, hun ene fra Trondheim, de har kommet hjem! Hun sier at det er veldig godt, men veldig rart ogsaa. Naa skal hun snart tilbake paa jobb, hehe. Merkelig.. Begynner aa merke at jeg gleder meg til aa komme hjem! Er ganske sliten om dagen, all denne reisinga begynner aa ta paa. Noen ting jeg gleder meg veldig til:

Senga mi! Aa gud, senga mi.. Det blir helt sinnsykt godt. Ikke dele rom med 4-12 andre fremmede mennesker, som jeg naa har gjort i litt over tre mnd.

Badet hjemme! Samme som med senga, det aa faktisk dusje i en dusj som bare hoerer til oss hjemme blir fantastisk. Og toerke meg med vanlig haandkle!!! Omg, jeg hater fiberhaandklet mitt med hele mitt hjerte, det er det foerste som skal kastes naar jeg kommer hjem, eller foer. Greit, det toerker fort og tar liten plass, men det er faders meg det eneste positive. Det er saa disgusting naa at dere vil ikke tro det.

Normal vaskemaskin! De fleste vaskemaskinene her nede vasker med kaldt vann.... Og man foeler seg virkelig ikke rein i klaer som er vasket i kaldt vann. Og det hvite er ikke akkurat hvitt lenger. Ingen backpackere har helt hvite klaer, alt blir litt graa-blaa-aktig.. Merkelig aa forklare.

Ehm, klesskap!! Jeg skal sparke sekken min eks antall ganger og saa gjemme den bort lenge.. Det har gaatt ganske greit, jeg maa innroemme det, men naa har jeg levd i den sekken en veldig god stund, og det skal bli saa deilig aa pakke ut av den, og bare.. ja, leve normalt igjen, hehe.

Jeg spiser ganske mye god mat her, men det skal bli vilt godt med alt det norske igjen. Se noen kjente merker og kjenne god norsk smak paa ting. Varmt hjembakt broed med brunost og tine lettmelk, heaven!!

Og generelt huset vaart, familien, Molly, Stian, Smedsrud, venner, Tyristrand, Hoenefoss, ALT! <3

Ja, det skal bli godt aa komme hjem :) Norge!! Wooo!

Missing you guys loads!

Thea.

Skrevet av Reise-Thea 01:27 Arkivert i New Zealand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Thea!

Hehe, morsom blogg. Du kan være veldig sikker på at det ikke bare er du som gleder deg til å komme hjem, vi gleder oss også masse til å få deg hjem igjen! Under en måned igjen :D JIPPI !! Kjempemoro å se bildene dine fra Kiwi-land, utrolig fin natur.

Savner deg masse <3 Stor klem fra Brati

fra stineteken

Det var den første "hjemlengselbloggen".... Skal virkelig bli kjempekoselig å få deg hjem igjen også Theamor!!!! Gleder meg til vi står på Heathrow å venter på deg! Ikke lenge til. Nyt ferien så lenge den varer du, masse mer spennende å oppleve før reisen er slutt :) Glad i deg klem mamma & pappa

fra Tove Brit

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint